Hirdetési és bekerülési lehetőség

 

A panziok.eu  egy országos szintű szálláskereső és szállásfoglaló oldal, mely fel van vértezve napjaink minden modern kellékével amit egy ilyen fajta oldalnak tudnia kell, hogy az segítsen a benne szereplő hirdetőnek, szállásadóknak vendégkört építeni.

Néhány fontos jellemzője a megjelenésnek:
* a rendszer nagy újítása, hogy a benne hirdetőket folyamatosan beosztja a Facebook -ra a szóban forgó megjelenést, ezzel generál kiemelkedő nézettséget ! ( kiemelt kampány keretében, a szállás témában érdeklődő embereknek, így generál Önnek is nagy nézettséget, új vendégeket)
* közvetlen ajánlatkérési űrlap a megjelenés alatt
* közösségi média lájkolási és beosztási lehetőség
* mobilról a telefonszám közvetlen tárcsázása egy mozdulattal
* térkép nézet a megjelenés alatt
* 5-8 db kulcsszó beépítése a kódokba, mely segíti, hogy a keresőkből is Önre találjanak

A hirdetés 24 órán belül megjelenik. Időtartam a felrakástól számított fél év. Díja mindössze egy 7.900 Ft-os regisztrációs költség, melyről utalásos számlát küldünk.
A beérkező ajánlatkéréseket/foglalásokat a rendszerünk automatikusan továbbítja az Ön email címére, így Ön akár telefonon is tovább pontosíthat az érkező ill érdeklődő vendéggel.

Az oldal nézettségét tekintve egy több mint 10 év informatikai tapasztalattal bíró háttércsapat marketing és szakmai munkája erősíti, hogy a weboldal látogatott legyen és ott legyen a keresők első találatai között.
Összességében tehát egy olcsó viszont remek reklám megjelenés amely fél évig dolgozik az Ön szállása számára, tehát úgy gondoljuk mindenképp érdemes kipróbálni.

A reklám megjelenés képi és szöveg tartalmát általában honlapjáról/facebook oldaláról szerkesztjük meg de készen is küldheti nekünk a lenti e-mailre.
A panziok.eu a hirdetés tartalmáért és a bennük közölt információkért felelősséget nem vállal. A hirdetés a fél év lejárta után NEM hosszabbodik automatikusan, munkatársunk megkeresi önt ismét telefonon a hosszabbítás lehetőségével és Ön dönthet erről.

ÁRAK:
Normál féléves megjelenés 7.900 Ft
Kiemelt megjelenés mindig az első oldalon 12.900 Ft
Kiemelt banner 300X200 kép a bal oldali sávban amely minden esetben látható 30.000 Ft

Üdvözlettel:
Schéda Lajos- SLIV
T:06(70)637-1932

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT !