Szállás Balatonfüreden – Babi panzió Balatonfüred

Balatonfüreden kiadó Vendégház,Balatonfüredi Vendégházak,Vendégházak Balatonfüreden ,Balatonfüreden kiadó nyaraló,Balatonfüredi Apartmanok,Panziók Balatonfüreden,Vendégházak Balatonon,Balatonfüreden Panziók,Balatonfüredi Szálláshelyek,Balatoni Vendégházak,Balatonon kiadó Villák,Balatoni Panziók,Balatonnál Apartmanok,Kiadó nyaralók Balatonon,Szálláskeresés

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam a Balatonfüreden lévő “Babi” Vendégházat.
A Balaton Magyarország gyöngyszeme, északi partján található Balatonfüred a turisták paradicsoma, a szőlő és a bor hazája. A város világhírét bővizű szénsavas forrásainak, a festői szépségű tónak és illatos, zamatos borainak köszönheti.Vendégházunk Balatonfüred kertvárosában, a városközponttól 500 m-re, a tóparttól pedig 900 m-re található.Szobáink saját fürdőszobával, TV-vel és légkondícionálóval felszerelve várják a pihenni vágyókat. A reggelit a teraszon illetve hangulatos étkezőben fogyaszthatják el vendégeink.
Vendégházunkban van internet lehetőség, az udvaron kerti bútor, grillezési lehetőség és biztonságos parkolás kerten belül.Viszontlátásra a “Babi” Vendégházban.


H- 8230 Balatonfüred Batsányi J. utca 9.

Telefon :+36 30 252 43 84

Email: info@babipanzio.hu

Web: http://www.babipanzio.hu/

Középre
Irányok lekérdezése

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT !


Comments

comments