Szálláshely Szalafőn-Vendégmarasztaló Porta

Vendégházunk az Őrség “szívében”, Szalafőn található. Itt ered a Szala (Zala) folyó, róla kapta falunk a nevét.
Azzal a céllal építettük 2003-ban a vendégházat, hogy aki hozzánk látogat, igazán elégedett legyen, és az igényes szállás mellett tapasztalja meg, milyen is az igazi őrségi vendégszeretet, ismerje meg az őrségi ízeket.


Számtalan visszatérő vendégünk a bizonyíték rá, hogy jó úton járunk. Talán erről is tanúskodik egyik vendégünk verse, amit ittléte alatt írt, s ennek különösen a következő mondata tetszik:
“A vendég, akinek itt otthon volt,
otthon jön rá, hogy itt otthon volt.”

Télen-nyáron várjuk vendégeinket hangulatos, minden igényt kielégítő portánkon, hisz itt az Őrségben nem csak nyaralni lehet, a táj minden évszakban tartogat szépségeket, felfedeznivalót!

A ház két egymással egybenyitható apartmanból áll.
Az egyik apartmanban 5-6 főt tudunk kényelmesen elhelyezni, egy 2 ágyas és egy 3 ágyas szoba van az apartmanban, valamint tágas konyha és fürdőszoba wc-vel, zuhanyzóval.

A másik apartmanban egy 2 ágyas szoba és egy gyerekszoba van emeletes ággyal, minikonyha, és zuhanyzós wc-s fürdőszoba található, ez a lakrész 4 személyes.
A konyhákban minden szükséges felszerelés megtalálható, a szobákban kábeltévé rossz idő esetére.

Az apartmanok előtt külön terasz, asztallal, padokkal.
A házat nagy zöld terület veszi körül, árnyat adó fákkal, virágokkal, nagy zöld gyepterülettel, ahol jókat lehet focizni, vagy kosárlabdázni.
A gyerekek számára egy kis paradicsom a nagy udvar, ahol jókat bújócskáznak, a magaslesről kémlelik a vidéket, vagy az egyéb játékokat (hinta, homokozó) veszik birtokba.

A kellemes nyári estéken mi sem hangulatosabb, mint egy kellemes tűzrakás, szalonnasütés az erre a célra kialakított szalonnasütőhelyen.
A telken még megtalálható a régi tóka, amit az őrségi ember állatok itatására használt.
Most a tavacskát halak népesítették be és gyönyörű tavirózsák.
Kellemes a partján üldögélni, olvasgatni, beszélgetni.

A domboldalra kiülve a szomszédos szerekre
– Felsőszerre Papszerre is nagyon szép kilátás nyílik.
Nyáron és hosszú hétvégéken a ház csak egyben kiadó 8-9 fő részére (az ár ebben az esetben 25.000 Ft, akkor is ha kevesebben vannak )

Szezonvégi akciónk:
Ha Ön és családja, barátai (legalább 6 fő)
november 1. és március 15. között eltöltenek nálunk egy hétvégét, vendégeink egy finom dödöllére és egy mézespálinkára!


Szolgáltatásaink:
Tűzhely – Hűtőszekrény – Fagyasztó – Mikrohullámú sütő – Kávéfőző – Teafőző – Étkészlet – Edénykészlet – Evőeszköz – Mosógép – Hajszárító – Vasaló – WC – Kerti bútor – Zárt Parkoló – Fűtés – Szalonnasütő – Gyerekfelügyelet – Házikert – Tájjellegű ételek – Gombászás – Ágynemű

Címünk :
Vendégmarasztaló Porta- Takácsné Éva
9942 Szalafő, Csörgőszer 4.

Tel: 30-2880078
Weboldal:
www.vendegmarasztalo.extra.hu

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT !


Comments

comments